Trouwpakken bij Hoogenboom In Nijmegen

Trouw in stijl met herenmode van Hoogenboom in Nijmegen. U kunt bij ons smokings, jacquets en rokkostuums van topmerken kopen of huren. Wij verkopen pakken van topmerken en leveren alle maten uit voorraad en indien nodig wordt uw pak kosteloos op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Trouwpak Nijmegen Voor Heren Bij Hoogenboom

Welk trouwpak?

Kies een twee- of driedelig pak of een echt maatpak wat qua stijl en kleur bij uw smaak en bij de kleding van uw bruid past. Vaak draagt de bruidegom een overhemd in de kleur van de bruidsjurk.

Jacquet, rokkostuum  en smoking

Een jacquet draagt u overdag, eventueel kunt u bij ons ook een hoge hoed en handschoenen huren. Een rokkostuum en smoking zijn geschikt voor de avond. Traditioneel draagt u bij het rokkostuum lakschoenen zonder veter en bij de smoking, herkenbaar aan de glimmende shawlkraag van het jasje, een glimmend zwart strikje.

Hoe kies ik een trouwpak?

Onze ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de keuze voor een trouwpak. Zij nemen alle tijd om u vakkundig en eerlijk te adviseren. In ons atelier wordt uw pak perfect op maat gemaakt. Bekijk hier onze custommade wedding collection.

Accessoires bij trouwpakken

Neemt u een stropdas of een strik? Welke schoenen, sokken of riem draagt u? Maak uw outfit compleet met een pochet en manchetknopen. Bekijk en vergelijk al deze accessoires op uw gemak in onze winkel.