Pitti Uomo Florence

Datum: 18-01-2018

Herenmode

 

 
Herenmode Winter 2018/19
Afgelopen week hebben we ons geori├źnteerd op de wintermode voor de volgende winter. Op de Pitti Uomo in Florence presenteerden zich  meer dan 1.200 merken met hun nieuwe collectie. Van klassieke Italiaanse confectiemakers tot streetwear van merken als Fila en Kappa.

Voor ons gaat het modebeeld draaien. Het wat sobere en luxe blauwe beeld van de afgelopen jaren gaan we verlaten voor een duidelijke retro-beweging, "back to the Seventies". Wat we gaan zien: bruin/oranje, ook wat paars, brede revers, brede dassen, bandplooi, veel corduroy ook hele brede, nog meer coltruien, meer ruiten, nog meer camel. En in de jassen en jacks veel wol. Op zich allemaal ontwikkelingen die niet nieuw zijn, maar die nu bijeenkomen in een duidelijk nieuw beeld. 

Opvallend was ook de lancering van vele retromerken. Van New Man tot Kappa tot Best Company. Allemaal merken die hun hoogtijdagen beleefden in de jaren '70 en '80. Zelfs Carlo Colucci is in sommige hip-hop kringen aan een revival bezig. 
  
We hebben op de beurs al prachtige wollen coats van Herno voor u gekocht. Daarnaast ook echte  montycoats van Gloverall. Wij kijken nu al uit naar de komende winter maar nu gaan we eerst de huidige wintercollectie verkopen met 30% korting.

Marieke Hoogenboom en Dennis Ederzeel
U bent van harte welkom in onze winkels!
 
 
Molenstraat 106-108 | 6511 HK Nijmegen 
T (024) 322 47 14 | 
www.hoogenboommode.nl
Facebook
Link
Klik  hier als u geen informatie van ons wenst te ontvangen, u wordt dan uit ons bestand verwijderd. Indien u contact met ons op wilt nemen, stuur dan een e-mail naar online@hoogenboommode.nl
   
Terug naar het nieuwsoverzicht