Eton kleding bij Hoogenboom Nijmegen

Eton Overhemden Nijmegen HoogenboomWat ons betreft is hij onmisbaar in uw kledingkast. Een overhemd van het label Eton. Tussen de jaren '20 toen de eerste Eton overhemden met de hand werden gemaakt in een warme huiskamer in Zweden en nu is het label uitgegroeid tot een naam waar volgens ons geen man zonder kan. Daarom treft u in onze winkel in Nijmegen, en in onze online shop, Eton overhemden aan in alle soorten en maten.

Eton kleding voor de man die meer wil

Wat maakt Eton nou zo goed? Wij staan natuurlijk voor alle labels die we in onze winkel in Nijmegen aanbieden, maar Eton heeft een speciale plek in onze collectie. De liefde die het Zweedse echtpaar David en Annie Petterson in het vervaardigen van de overhemden stak, voel je namelijk in de eenentwintigste eeuw nóg. Een man die Eton kleding draagt, is een man die boven de middelmaat uitstijgt. Een man die vindt dat hij recht heeft op iets goéds.

Eton blinkt uit in overhemden

Overhemden. Dat is het ding van Eton. Daarin blinkt het label echt uit. En dat zie je terug in de collecties. Koop je een Eton overhemd dan heb je keuze uit verschillende pasvormen. Je betaalt er iets meer voor, maar je krijgt dan ook de volle 85 jaar ervaring van het bedrijf, gegoten in een tijdloos kledingstuk.

Eton kleding in de collectie van nu

Eton Nijmegen Bij Hoogenboom ModeEton herkent u aan het lint in de kraag. De lijn Red Ribbon kent een grote variatie aan zowel business als casual overhemden. U vindt ze in effen kleuren als donkerkblauw, zwart, zalm en lichtblauw. Er zijn ook talloze varianten met verticale streep, een grove of juist zeer fijne ruit en zo nu en dan een frivole print. 

Gaat u echt voor chique, dan is er ten slotte de lijn Black Ribbon. Overhemden die gemaakt zijn als avondkleding voor onder een smoking (tuxedo) of rokkostuum.