Corneliani pakken bij Hoogenboom Nijmegen

Corneliani Jas Corneliani Colbert Hoogenboom NijmegenCorneliani pakken voor de man die meer wil

De modebewuste man kiest zijn kleding met zorg. In onze winkel in Nijmegen zien we vaak dat de zoektocht naar een stijlvol pak, jasje of colbert eindigt bij Corneliani. Dit Italiaanse label heeft het maken van pakken tot kunst verheven. Dat betekent dat u mag rekenen op een perfecte snit, look en feel!

Waarom Corneliani uitblinkt in pakken

Dat de Italianen voorop lopen in mode wist u al. Corneliani pakken ademen elegantie en klasse. Neem alleen al de collectie van lente/zomer 2017. Voor de man met een klassieke look zijn er staalblauwe pakken maar ook combinaties in harde grijstinten.

Corneliani draait trouwens al mee sinds de jaren '50.

Visie Corneliani: De man als meesterwerk

Elk individueel kledingstuk is de uitdrukking van een sterke visie. Corneliani ziet de man als meesterwerk. Het label schrijft zelf: "Een pak van Corneliani moet het unieke van elke man reflecteren, hem tot icoon maken. Het moet passen bij zijn waarden, zijn krachten belichamen en zijn ziel omvatten. Het moet zijn kwaliteiten versterken en zijn persoonlijkheid onthullen door de zorgvuldig gekozen details. Corneliani pakken tonen elke man als een echt meesterwerk."

Een Corneliani ID colbert bij Hoogenboom

We leggen graag uit welke keuzes u allemaal heeft, en hoe u uw nieuwe kledingstuk combineert met de rest van uw garderobe. Met 1.200 m2 oppervlakte heeft Hoogenboom veel te bieden. Sfeer, uitstekende koffie aan onze bar, mooie events en vooral mooie mode. Onze adviseurs zijn erg betrokken. Ze nemen nog echt de tijd voor u. Geen tijd om onze winkel te bezoeken? Klik hier om naar onze online Corneliani shop te gaan.