Gelegenheidskleding

In de collectie van Hoogenboom vindt u een passend kostuum met accessoires voor iedere gelegenheid. Trouwfeest, gala of promotie. Wij adviseren u graag wat u waar en wanneer kunt dragen.

Trouwkleding

Trouw in stijl met herenmode van Hoogenboom. U kunt bij ons smokings, jacquets of rokkostuums kopen of huren. Wij verkopen pakken van topmerken en leveren deze uit voorraad. Indien nodig wordt uw pak kosteloos op maat gemaakt in ons eigen atelier.

Met een maatpak heeft u de keuze uit een keur van stofstalen van hoge kwaliteit. Verfijnde details als knopen, garen en voering worden geheel naar wens uitgevoerd. Klik hier en bekijk onze collectie trouwstoffen.

Verhuur

Heeft u eenmalig of zeer sporadisch een smoking, jacquet of rokkostuum met bijpassende accessoires nodig, maak dan gebruik van onze unieke verhuurservice. In ons eigen atelier zorgen wij ervoor dat de kleding die u huurt perfect past. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk hier de prijslijst.

Dresscodes

Wat is tenue de ville? Wanneer draagt u een witte of een zwarte vlinderstrik? Smoking, jacquet of rokkostuum? Wij informeren u graag over kleding etiquette in het algemeen of kledingvoorschriften voor speciale gelegenheden in het bijzonder.

 

Hoogenboom Men Mode Nijmegen Gelegenheidskleding Trouwpak Maatpak Zomercollectie