Circle of Gentlemen winkel in Nijmegen

Circle of Gentlemen is een Nederlands modelabel met internationale allure. In onze winkel vindt u, naast de stijlvolle overhemden en jasjes, broeken, pakken, truien en accessoires van dit merk.

Hoogenboom Mode Nijmegen Circle Of Gentlemen Hemd Overhemd Das Stropdas

Voorjaarscollectie Circle of Gentlemen

Deze zomer heeft Circle of Gentlemen zich laten inspireren door wereldreizigers met een kosmopolitische levensstijl. Het resultaat is een artistieke en veelzijdige collectie, ontworpen voor de 'gentleman' die geniet van het leven.

Hoogenboom Mode Nijmegen Circle Of Gentlemen Summer Zomer Voorjaar Collectie 2017

Levendige kleuren als Frans blauw, azuurblauw en zandbeige keren terug in bedrukte linnen  overhemden, zijdenwollen jassen en zachte, geborstelde five-pocketbroeken. Het handelsmerk van  Circle of Gentlemen zijn de verfijnde stoffen, de modieuze pasvorm en kenmerkende kraagbeelden. Met een geheel eigen signatuur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de nieuwe zomercollectie een waardevolle toevoeging aan de garderobe van elke gentleman. Bezoek onze winkel in Nijmegen en laat u adviseren door onze deskundige medewerkers of klik hier en shop ons Circle of Gentlemen aanbod online.